Elektronická podatelna

Níže si vyberte způsob, kterým chcete zaslat na Obecní úřad Vinaře datovou zprávu:

On-line – vlastním elektronický podpis:

Elektronický podpis podání musí být založený na kvalifikovaném certifikátu, který vydal akreditovaný poskytovatel certifikačních služeb.

Při zasílání datové zprávy prosím uveďte:

  • své jméno a příjmení
  • doručovací adresu
  • telefon
  • název subjektu (u podnikatelů)
  • IČ (u podnikatelů)

Elektronická adresa elektronické podatelny: ou@vinare.cz
Časová možnost podání: kdykoliv
Potvrzení přijetí: následující úřední den podatelny

Technické parametry datové zprávy:

  • datové zprávy jsou přijímány ve formátech *.pdf
  • maximální přípustná velikost přijímané zprávy nebo přílohy je 2 MByte

On-line – přes formulář (nevlastním elektronický podpis):

Tato možnost z důvodu opakovaných útoků byla do odvolání zablokována.

Osobně nebo pozemní poštou:

Při zasílání datové zprávy prosím uveďte:

  • své jméno a příjmení
  • doručovací adresu
  • telefon
  • název subjektu (u podnikatelů)
  • IČ (u podnikatelů)

Místo podání datové zprávy: Obecní úřad Vinaře,Vinaře 44, 286 01 Čáslav
Časová možnost podání: pozemní poštou kdykoliv, osobně v úřední dny podatelny (středa od 18:00 do 19:00 hodin)
Potvrzení přijetí: pozemní poštou se převzetí se nepotvrzuje; osobně v den převzetí datové zprávy

Technické parametry datové zprávy:

  • datové zprávy jsou přijímány ve formátech *.pdf
  • maximální přípustná velikost přijímané zprávy nebo přílohy je 2 MByte
  • u fyzických nosičů, na nichž lze předávat datové zprávy jsou přijímány na flash discích
Postup v případě zjištění škodlivého kódu (ve smyslu § 2, odst. 2 vyhlášky č. 496/2004 Sb.) u přijaté datové zprávy. Datová zpráva, u které byl zjištěn škodlivý kód (porušený soubor, nepovolený formát zprávy, zpráva infikována virem atd.), není zpracovávána.
Líbil se vám tento příspěvek? Sdílejte jej se svými přáteli:
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestShare on VKShare on RedditDigg thisEmail this to someonePrint this page